Maar let op… ⏰ JE HEBT NOG 48 UUR OVER OM DEZE TE STELLEN, TENZIJ IK ZE HIERONDER AL HEB BEANTWOORD ⏰

De tijd dringt om jouw plekje te bemachtigen voor de 7 weken BELLYSSIMA ME challenge.

Ik heb VEEL vragen gehad, dus heb jij die ook? Lees dan mee…

Als je nog steeds aan het twijfelen bent, is dit wat je moet weten …

πŸ‘‰πŸ‘‰ Wanneer begint het?

βœ… Op 23 mei beginnen 10 Pilot Members met de 7 weken BELLYSSIMA ME challenge hun reis in nauwe samenwerking met mij om een ​​beter zelfbeeld te krijgen en hun vrouwelijke energie te laten stromen en daardoor lekkerder in hun vel te zitten waarbij we alle beperkende overtuigingen zullen tackelen.

πŸ‘‰ Voor wie is het bedoeld?

βœ… Het programma is speciaal ontworpen om een ​​einde te maken aan je moe, onzeker, niet sensueel of niet sexy voelen. Het programma is ontworpen voor vrouwen die bijvoorbeeld reeds danslessen, sportscholen, motiverende audio en therapie hebben geprobeerd en nog steeds niet in staat zijn geweest om hun zelfbeeld te verbeteren.

πŸ‘‰ πŸ‘‰Wat is inbegrepen? Je krijgt

βœ… WEKELIJKSE GROEPSCOACHING [BONUS # 1] OM JE PLAN TE PERSONALISEREN EN BIJ TE SPIJKEREN – € 70, –

βœ… ZELFVERZEKERHEIDS MEDITATIE [BONUS S # 2] OM JE RESULTATEN TE VERGROTEN – € 50, –

βœ… 30 MIN PRIVΓ‰LES [BONUS # 3] ZODAT JE NIET STOPT TOT JE RESULTAAT ZIET € 125, –

βœ… COMMUNITY FB WHATSAPP [BONUS # 4] OM ELKAAR TE SUPPORTEN EN JE RESULTATEN TE DELEN

βœ… LEVENSLANGE TOEGANG TOT BELLYSSIMA APP basics [BONUS # 5] ZODAT JE OVERAL EN ALTIJD KUNT DANSEN €199, –

βœ… KORTING MASTER LIDMAATSCHAP [BONUS # 6] TOEGANG TOT NIEUWE CONTENT, WEKELIJKSE COACHING CALLS NA DE CHALLENGE EN DE GODDESS ENERGY FB GROUP OM ELKAAR TE BLIJVEN MOTIVEREN EN JE RESULTATEN OP LANGER TERMIJN TE GARANDEREN €354,-

Ter waarde van €997, –

πŸ‘‰πŸ‘‰Welk apparatuur heb ik nodig?

βœ… Alleen jouw smartphone, laptop of smart tv en een kleine ruimte om te kunnen oefenen.

πŸ‘‰ Hoeveel tijd kost het mij?

βœ… 5 tot maximaal 10 minuten per dag en (optioneel) 1 keer per week 30-60 min voor de groepscoaching.

πŸ‘‰Ik weet niet zeker of ik kan dansen?

βœ… Ik heb al honderden vrouwen begeleid die ook claimden niet te kunnen dansen. Het doel is met name om plezier te krijgen door te dansen. Zodra je plezier ervaart, gaat het dansen gegarandeerd ook beter!! Je gaat stralen en hierdoor wordt elke move die je maakt, automatisch mooier!

πŸ‘‰Ik ben vaak moe na mijn (werk)dag. Ik weet niet of ik dit wel ga kunnen opbrengen?

βœ… Ik denk dat wij dit allemaal wel herkennen, het leven vergt veel energie van ons en er wordt veel druk opgelegd. Ook ik ervaar dit vaak genoeg maar elke keer opnieuw ook als ik ongesteld, emotioneel ofΒ  gestrest ben, voel ik me na elke korte oefening velen malen beter. Dit heb ik ook herhaaldelijk vernomen van vrouwen die mee deden terwijl ze in een burn-out zaten, relatie problemen hadden of door andere redenen niet lekker in hun vel zaten.

πŸ‘‰Ik weet niet of ik genoeg geld heb hiervoor?

βœ… Het is een eenmalige uitgave waarbij je in jezelf investeert. Meer zelfvertrouwen, energie en je trots, sexy of sensueel voelen kent geen prijskaartje. Zodra jij dit ervaart zal je alleen maar meer in je mars hebben om het met plezier terug te verdienen. En uiteraard: no cure, no pay!

πŸ‘‰Ik weet niet of ik genoeg motivatie heb om de challenge af te maken?

βœ… Ik begrijp het. Zodra je een interne obstakel wilt veranderen, vergt het vaak extra veel focus en doorzettingsvermogen. Vanuit deze reden zullen wij wekelijks contact hebben om je te motiveren, bij te sturen en je obstakels uit de weg te halen. De eerste stap is daardoor ook het zwaarste: het besluiten om deel te nemen aan deze challenge. Zodra jij deze stap hebt genomen is het grootste obstakel uit de weg en gaan we dit allereerst vieren! Zodra jij de eerste week afrondt zal je de voordelen ervan al gaan voelen en zal jouw motivatie alleen maar meer worden.

πŸ‘‰Ik weet niet of ik wel het juiste figuur of lichaamsbouw of afkomst hiervoor heb?

βœ… Buikdans is een van de weinige dansen die alle lichaamsbouwen in hun kracht zet, dun, slank of vol. Of je nu curvy bent, een appel- of peerfiguur hebt, elk figuur komt tot zijn recht. Kijk maar eens op YouTube naar buikdansvideo’s, je ziet allerlei soorten vrouwen in diverse maten en uit verschillende culturen die er prachtig uitzien, wat is hun X-factor? Hun stralende ogen die ontstaan vanuit hun zelfvertrouwen en plezier en dit: dit kan iedereen!!! Het zit in jou, dat weet ik zeker, we moeten het alleen weer tevoorschijn halen.

πŸ‘‰Ik weet niet of ik wel de juiste leeftijd of conditie heb om nog iets nieuws te leren?

βœ… Buikdans is voor alle leeftijden en zelfs alle sportniveaus. Het is geen sport waarbij je aan het einde helemaal buiten adem bent. Het geeft juist alle spieren en gewrichten op een hele zachte manier weer even de aandacht die het nodig heeft. Ook als je je stijf voelt of geen sportfanaat bent. Het is de ideale manier om jouw kracht en soepelheid te verbeteren.

πŸ‘‡Om een ​​van de resterende plekken te reserveren, reageer hieronder met …

BELLYSSIMA ME! *Let op, reageren betekent geen garantie van jouw plek, we zullen eerst even kennismaken om te kijken of we een match zijn!

Maar handel snel … Je hebt nog 48 uur voordat de registratie sluit!

Hou je inbox in de gaten, want ik neem snel contact met je op!

πŸ‘‡ πŸ‘‡Reageer NU om jouw plaats te reserveren.