Sommigen noemen het ‘buikdans’ wij noemen het ‘vlinders in onze buikdans’. 

Vier je vrouw zijn, dans jezelf gezond, verbeter je (dans)houding, kom in contact en versterk elkaar, maak je lichaam soepeler en sterker en boost je zelfvertrouwen terwijl je danst.

Bellyssima feeling. 

Onze studenten geven aan dat zij na het volgen van onze lessen meer energie hebben, opgewekter zijn en lekkerder in hun vel zitten. In onze lessen proberen we iedereen ten eerste op haar gemak te laten voelen en voornamelijk te leren genieten van zichzelf (binnen en buitenkant) doormiddel van deze sensuele dans waarin elke vrouw zijn eigen schoonheid heeft.

Bellyssima learning. 

In de dansles gaan we stap voor stap te werk om jou alle basisstappen (verdeeld over workshops van 4 weken) van deze oriëntaalse dans te leren. Tijdens deze danslessen komen allerlei stijlen aan bod en hoor je naast traditionele buikdansnummers bijvoorbeeld ook Afrikaanse of moderne nummers, zodat jij op een feestje nooit meer stil hoeft te staan. Aan het einde van de les filmen we altijd wat we geleerd hebben zodat je dit thuis nog verder kunt oefenen, deze video’s delen wij dan in de groepsapp van jouw dansuur.

Bellyssima community. 

Wij staan voor het motiveren en versterken van elkaar. Dit doen we doormiddel van groepsoefeningen binnen de dansles maar ook uitjes, activiteiten, tips en trucs buiten de lessen om. Samen staan we sterker en de diversiteit biedt veel ruimte voor inspiratie en steun. Iedereen (vrouwen) is daarom ook van harte welkom.

Bellyssima mindstate. 

Les nemen bij onze dansschool moet je niet (alleen) doen omdat je een mooiere buik wilt maar omdat je een mooier gevoel in je buik wilt voelen over jezelf….. Juist omdat het zijn van een goede, mooie of leuke moeder, zus, vriendin, buurvrouw, oma gevierd mag worden! ‘Vrouwelijkheid’ is zoveel meer dan het hebben van een strakke buik! Laten we het ‘vrouw zijn’ vieren door onder gezelschap van andere vrouwen deze innerlijke kracht en schoonheid volledig te ontdekken, accepteren en te versterken. Kom terug naar je ware kern, omdat je er bij ons gewoon mag zijn, word je dankbaar voor alle werkende, zachte, warme, bewegende lichaamsdelen.

Bellyssima statement:

Het is waar, je moet in de huidige maatschappij/ onze cultuur je mannetje staan, stoer (ofwel niet emo) zijn ,niet te ‘uitdagend’ kleden als je liever op je innerlijk beoordeeld wilt worden en vooral niet ’te veel’ zelfvertrouwen hebben op de dansvloer tenzij je ‘naar aandacht zoekt’. Alhoewel onze vrouwelijke energie zich heel goed weet aan te passen en wij zonder pardon meegaan met de stroming, is het (meer dan wij allen zelf hadden verwacht) goed om onszelf soms even terug te trekken, alleen maar juist ook als vrouwen onder elkaar.

Lose your mind and come to your Bellyssima senses:

Door wekelijks een uurtje alle beperkingen, verwachtingen, controle, labels, angsten, vermoeidheid en dergelijke weg te dansen en in te tappen op onze ware kracht merken wij dat we in aanraking komen met onze vrouwelijke, gevoelige, emotionele, impulsieve, kindse, stralende, sensuele en toegankelijk kant. Als je hart straalt heb je geen masker of verandering nodig om je angst, onzekerheid los te laten. Je omarmt ze juist. Ze maken je tot wie je bent en kunt worden. BeYou-tifull!

Meld je aan voor een proefles via www.dansschoolbellyssima.nl/contact