Ik nodig je uit om met energie en plezier de zomer in te gaan.

Het is lente. Tijd van de jurkjes, rokjes, topjes en badkleding… maar, kun je daar wel van genieten als je niet in je kracht staat? Je vermoeid of niet vrouwelijk voelt? Of zou je het ergens wel fijn vinden om iets meer zelfvertrouwen te ervaren om dat ene kleding stuk aan te trekken die er al een tijdje hangt maar ….?

Misschien vraag je jezelf af of het überhaupt mogelijk is om je beter te voelen als externe factoren, zoals werk of prestatiedruk, je onzeker, gestresst of vermoeid laten voelen? Misschien ben je zelfs wel een beetje bang voor het woord ‘zelfvertrouwen’.

En waarom zou je? Waarom zou je trots op jezelf moeten zijn of meer zelfvertrouwen moeten hebben? Als je in de spiegel kijkt? Wat zie je dan? Durf jij jezelf ‘een betoverende godin’ te noemen of je zo te voelen, of voelt dat raar? En als dat raar voelt, waarom?

En hoe doe je dat precies, werken aan je zelfbeeld? We kennen verschillende manieren, welke heb jij geprobeerd? Danslessen? Fitness? Motiverende podcasts of misschien zelfs therapie?

Bovendien:

 • Waar vind je de ⏰ TIJD ⏰ om aan je jezelf te werken als je tijd wordt opgeslokt door de maatschappelijke of sociale druk?
 • Hoe rechtvaardig je dat je geld uitgeeft aan sport- of dansschoollidmaatschappen als je er nauwelijks gebruik van maakt? 😨
 • En waarom kan het zo zenuwslopend zijn om je sensualiteit, vrouwelijkheid of zelfvertrouwen te tonen?
 • Is de constante strijd om je zelfbeeld te verbeteren echt de moeite waard?
 • Kun je echt meer zelfvertrouwen hebben zonder te worden veroordeeld of als arrogant gezien te worden?

🤔 Misschien vraag je jezelf wel eens af:

 • waar vind ik de tijd en motivatie om naar de sportschool gaan?
 • En laten we eerlijk zijn: die coronamaatregelen motiveren al helemaal niet, toch?
 • Heeft het wel zin om meer van mezelf te houden?
 • Mag ik echt mijn me-time claimen?
 • Heeft het wel nut?  Moet ik niet eerst afvallen (of aankomen)?
 • Kan ik mijn droomlichaam eigenlijk ooit wel bereiken?
 • Moet ik niet eerst andere dingen proberen? Zoals plastische chirurgie?
 • Of de diepte ingaan middels therapie, trauma’s verwerken?
 • Een relatie zoeken of stopzetten? Enzovoort, enzovoort..

HOU HIER NU MEE OP. STOP GEWOON.​

Als een (of alle) van de bovenstaande vragen door je hoofd gaan, dag in dag uit… dan kan ik jou misschien helpen.

Links: Onze Bellyssima gastvrouw en bellydance sister Barbara
Rechts: Docente en eigenaresse Bellyssima Adrijana

Hai, Adrijana hier … 👋
En hoewel ik niet beweer alles te weten, heb ik al honderden vrouwen geholpen hun lichaam en leven te transformeren door een duurzaam, stapsgewijs actieplan op te stellen. Zij zijn nu zelfverzekerd genoeg om zichzelf een betoverende godin te noemen 💪

En toch…Nog niet zo lang geleden stond ik in jouw schoenen. Die dagen waren zwaar!

Het voelde soms alsof ik een stap vooruit deed om er vervolgens weer drie terug te nemen. Ik was aan het verdrinken in een moe en onderdrukt gevoel van de mannenwereld en -energie. Ik was mijn sensualiteit aan het verbergen, ofwel, mijn vrouwelijke energie. Ik had geen vertrouwen in mijn lichaam. Ik dacht hierbij ook dat ik niet het aangeboren talent of de juiste roots/afkomst had om te kunnen genieten van dansen. Als jij je ook soms zo kan voelen of afvraagt wat de reden is dat jij niet lekker in je vel zit..

Laat me je dan een routeplanner geven, zodat je stopt met doodlopende wegen te bewandelen of verdwaald te raken in de keuzemogelijkheden, en in plaats daarvan een snelweg pakt die leid naar een versie van jezelf die zich trots, vrouwelijk, sterk en vitaal voelt. Dat is echt mogelijk! Naast dat de routeplanner je leidt naar de beste versie van jezelf, zal het je ook handvatten geven om je weer op te laden als dat nodig is.

Let me show you that you can let your goddess energy shine through again. 💪

Ontvang de tools waarbij jij jouw godinnenenergie weer kunt laten stralen! Waarbij jij met elke ademhaling een trots gevoel door heel je lichaam voelt stromen. Waarbij stress en druk van je schouders afglijden en je weet dat alles wat op jouw pad komt, je met vlinders in jouw buik kunt overwinnen!

👇👇 Dit is wat ik voorstel.​

Ik heb heel veel vrouwen gehad die mij om hulp vroegen.

Dus ik had het spontane idee om een ​​stappenplan op te stellen om je moeheid, onzekerheid en onderdrukte gevoel te begeleiden naar een trotse sprankelende vrouw in 7 weken. Geen therapie, geen gedoe, gewoon een simpel plan om je van moe, onzeker, je niet sensueel of vrouwelijk voelen te transformeren naar een trots, mooi, energiek, zelfverzekerd, vrouwelijk, sensueel en vitaal persoon.

✅ Als je interesse hebt om een ​​van de 10 beschikbare plekken te claimen, reageer dan hieronder met: Bellyssima me!

Ben jij een van de 10 vrouwen die de uitdaging aan gaat om meer plezier in het dagelijkse leven te ervaren?

Dan is dit wat er gaat gebeuren …

Ik ben op zoek naar 10 werkende vrouwen of moeders die het beu zijn om zich moe of onzeker te voelen vanwege de dagelijkse onderdrukking van haar vrouwelijkheid en er klaar voor zijn om de controle terug te nemen.

Vanaf zondag 30 mei gaan deze vrouwen nauw met mij samenwerken om een ​​beter zelfbeeld te krijgen en daardoor ontzettend trots op zichzelf te worden. Ik zal al mijn tools inzetten zodat je niet zult falen.

Zie jij het al voor je, hoe je jezelf in de spiegel aankijkt en denkt, YES, ik mag er zijn en ik ben trots op wie ik ben?

Zou je GRAAG stoppen met je moe, onzeker, niet sensueel of sexy voelen en de juiste stappen willen nemen om EINDELIJK je zelfbeeld te verbeteren?

De 10 vrouwen met wie ik dit traject in ga krijgen:

✅ 7 weken BELLYSSIMA ME challenge zodat jij je sprankelend mooi voelt!

👉 De BELLYSSIMA ME challenge volgt de Bellyssima me-methode, een uniek systeem om een ​​beter zelfbeeld te krijgen en met meer energie en plezier door het leven te gaan.

Deze methode is met name gericht op je goed voelen en niet op het beheersen van dé perfecte danstechniek of het worden van een professionele danseres. De BELLYSSIMA ME methode verbind je met de vrouwelijke energie in je lichaam die sowieso in je zit, maar weer moet gaan stromen.

Hoe deze energie voelt en wat het effect hiervan is, merk je pas als je het zelf ervaart. De energie die de BELLYSSIMA ME methode losmaakt is voor mij een ware eyeopener geweest.

Het buikdansen maakt je bewust van je vrouwelijke energie en hierdoor zal je jouw lichaam meer waarderen. De Bellyssima me methode is niet alleen dansen, maar een combinatie van dans en het trainen van onderbewuste gedachtes (mindset training). Deze combinatie is uniek. Al veel vrouwen zijn je voorgegaan en hebben de bijzondere energie die deze methode teweegbrengt ervaren. (Zie hiervoor de video van de tweede groep dames die hun ervaring graag met je delen.

HET BELLYSSIMA ME PAKKET:

✅ WEKELIJKSE GROEPSCOACHING [BONUS # 1]
OM JE PLAN TE PERSONALISEREN EN BIJ TE SPIJKEREN- t.w.v. € 70, –

✅ ZELFVERZEKERHEIDSMEDITATIE [BONUS S # 2]
OM JE RESULTATEN TE VERSTERKEN – t.w.v.€ 50, –

✅ 30 MIN PRIVÉLES [BONUS # 3]
ZODAT JE NIET STOPT TOT JE RESULTAAT ZIET t.w.v. € 125, –

✅ COMMUNITY groep [BONUS # 4]
OM ELKAAR TE SUPPORTEN EN JE RESULTATEN TE DELEN

✅ LEVENSLANGE TOEGANG TOT DE BELLYSSIMA APP – leer de basics [BONUS # 5]
ZODAT JE OVERAL EN ALTIJD KUNT DANSEN t.w.v.€199, –

✅ KORTING MASTER LIDMAATSCHAP [BONUS # 6]
TOEGANG TOT NIEUWE CONTENT, WEKELIJKSE COACHING CALLS NA DE CHALLENGE EN DE GODDESS ENERGY FB GROEP OM ELKAAR TE BLIJVEN MOTIVEREN EN JE RESULTATEN OP LANGER TERMIJN TE GARANDEREN. t.w.v.€354,-

Het mooiste is dat je dit allemaal voor een enorme korting krijgt als je nu instapt!

Wanneer de officiële, publieke lancering plaatsvindt ga ik €997,- in rekening brengen voor dit programma.

Maar ik ga nu een enorme korting geven. Ik ben namelijk op zoek naar 10 pilot members, met wie ik de komende zeven weken nauw kan samenwerken om prachtige resultaten te behalen. Je zult daarmee toekomstig bewijs zijn van de Bellyssima-beweging!

Betul: “Ik ben bewuster geworden van mijn eigen vrouwelijkheid, dit heeft mij zowel persoonlijk en op zakelijk vlak zelfverzekerder gemaakt en hierdoor ga ik positiever en energieker door het leven.”

Nadia: “Na elke les voelde ik me weer een stukje beter, sterker en zelfverzekerder en wat erg belangrijk was, omdat ik een burn-out had, ik weer zin kreeg om dingen te doen”.

Barbara: “Nadat ik een diagnose kreeg van uitgezaaide borstkanker, heeft dansen en de manier waarop ik mijn vrouwelijkheid naar voren bracht veel positiviteit gebracht en dat doet het nog steeds. Ook heb ik veel angsten overwonnen, waaronder om met mijn ontblote dikke buik te dansen.”

Eva: “Ik heb geleerd om mijn vrouwelijkheid nog meer te omarmen, om trots te zijn op mijn lichaam en om te genieten als ik aan het dansen ben. Ook ruimte in te nemen voor mezelf en om daar tijd voor te maken en er helemaal te mogen zijn.”

Ben je geïnteresseerd in meer zelfvertrouwen en levensplezier?

Reageer hieronder dan met BELLYSSIMA ME!

En mocht je twijfelen.. als je reageert, zit je nog nergens aan vast! We zullen eerst een kennismaking hebben om te kijken of we wel een match zijn. Iedere vrouw is uniek en heeft andere behoeftes. Het is voor ons beiden leuker als we er echt een goed gevoel bij hebben en er aan overhouden.

Dus twijfel niet langer en typ BELLYSSIMA ME in de comments om je plek veilig te stellen.

Nog niet overtuigd? Kijk dan hier de derde review video van de Bellyssima sister tribe die je al voor zijn gegaan:

Met sprankelende oogjes wens ik jou een heerlijke dag,

Groetjes Adrijana

PS: Je denkt misschien … is this real? Trust me, er is geen addertje onder het gras. Ik ben gewoon op zoek naar nog meer vrouwen om mijn vernieuwde (en hopelijk verbeterde) programma uit te testen en meer geweldige recensies te krijgen voordat ik het aan het grote publiek publiceer voor de prijs die het verdient.

PPS: Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar als oprichtende leden voor €249,- dus als het maar ergens interessant voor je is, wacht niet!

PPPS: Heb je nog vragen? Kijk of je hier je antwoord kunt vinden of stel ze gerust via het contactformulier.