Proefles bij Bellyssima

Proefles bij Bellyssima

Vind je het nog een beetje spannend?

Niet overtuigd dat het nooit te laat is om iets nieuws te leren? Bekijk hieronder de review video’s van velen die jouw voorgingen! 

Wil je het gewoon een keer ervaren?
Een losse proefles is €10,-. Klik hier om te zien waar en wanneer de lessen plaatsvinden.

Wist je dat?

Als je een lidmaatschap bij ons afsluit krijg je onze buikdans cursus cadeau. Dit is onze BELLYSSIMA APP voor jouw telefoon of tablet waardoor je altijd en overal kunt oefenen en je z.s.m. de bewegingen en dansjes onder de knie krijgt. In deze app staan niet alleen buikdans oefeningen maar ook leuke forever body work outs en handige tools en meditaties om je mindset te verbeteren zodat jij alles in hand bereik hebt om lekker in je vel te zitten. Check de app op bellyssima.passion.io of in jouw Google Play Store of Apple store!

Al buikdans ervaring?

Heb jij al eerder buikdanslessen gevolgd en twijfel je welk niveau jij moet uitproberen. Wij adviseren om ook even beginners uit te proberen en vanuit daar een plan te maken wat het beste bij je past. In onze beginners lessen leer je namelijk wat combinaties en dansjes die we in de semi advanced als warming up gebruiken. Het is natuurlijk zonde als je het gevoel hebt ‘overal achteraan te moeten rennen’. Meestal kan je binnen 8 a 12 weken dan doorstromen naar het volgende niveau.

Een andere manier is om gelijk bij semi in te stromen en na de les met de docente te overleggen welke choreo’s en beginners bewegingen jij zelfstandig (met behulp van onze buikdans app) moet bijspijkeren.

Zit buikdans al in jouw cultuur?

Ook dan adviseren wij eerst even de beginners uit te proberen. We merken vaak dat het freestylen dan ontzettend goed gaat maar zodra je over de technieken moet nadenken je snel vast kan lopen.. niet erg, gewoon eventjes oefenen en je groeit meestal sneller door dan de meiden die deze achtergrond niet hebben.

 

Contact

0613891948

Nieuwsbrief

Follow us