Ben jij een van de 10 vrouwen die de uitdaging aan gaat om meer plezier in het dagelijkse leven te ervaren?

Nadia: “Na elke les voelde ik me weer een stukje beter, sterker en zelfverzekerder en wat erg belangrijk was, omdat ik een burn-out had, ik kreeg weer zin om dingen te doen”. 

💪 💪REGISTRATIE NU GEOPEND: De in 7 weken BELLYSSIMA ME challenge!​

Gisteren heb ik informatie onthuld over mijn 7 weken durende BELLYSSIMA ME challenge om je zelfbeeld te verbeteren.

De reacties waren SUPER POSITIEF. En daardoor heb ik nu nog meer motivatie en zin!

Dus hier is wat er gaat gebeuren …

Ik ben op zoek naar 10 werkende vrouwen of moeders die het beu zijn om zich moe of onzeker te voelen vanwege de dagelijkse onderdrukking van haar vrouwelijkheid en er klaar voor zijn om de controle terug te nemen.

Vanaf zondag 23 mei gaan deze vrouwen nauw met mij samenwerken om een ​​beter zelfbeeld te krijgen en daardoor ontzettend trots op zichzelf te worden. Ik zal al mijn tools inzetten zodat je niet zult falen.

Zie jij het al voor je, hoe je jezelf in de spiegel aankijkt en denkt, YES, ik mag er zijn en ik ben trots op wie ik ben?

Zou je GRAAG stoppen met je moe, onzeker, niet sensueel of sexy voelen en de juiste stappen willen nemen om EINDELIJK je zelfbeeld te verbeteren? 

De 10 vrouwen met wie ik dit traject in ga krijgen:

✅ 7 weken BELLYSSIMA ME challenge zodat jij je sprankelend mooi voelt!

👉 De BELLYSSIMA ME challenge volgt de Bellyssima me-methode, een uniek systeem om een ​​beter zelfbeeld te krijgen en met meer energie en plezier door het leven te gaan. 

Deze methode is met name gericht op je goed voelen en niet op het beheersen van dé perfecte

danstechniek of het worden van een professionele danseres. De BELLYSSIMA ME methode verbind je met de vrouwelijke energie in je lichaam die sowieso in je zit, maar weer moet gaan stromen. 

Hoe deze energie voelt en wat het effect hiervan is, merk je pas als je het zelf ervaart. De energie die de BELLYSSIMA ME methode losmaakt is voor mij een ware eyeopener geweest. 

Het buikdansen maakt je bewust van je vrouwelijke energie en hierdoor zal je jouw lichaam meer waarderen. De Bellyssima me methode is niet alleen dansen, maar een combinatie van dans en het trainen van onderbewuste gedachtes (mindset training). Deze combinatie is uniek. Al veel vrouwen zijn je voorgegaan en hebben de bijzondere energie die deze methode teweegbrengt ervaren. (Zie hiervoor de video van de eerste dames die hun ervaring graag met je delen, stay tuned voor meer review video’s!)

HET BELLYSSIMA ME PAKKET:

✅ WEKELIJKSE GROEPSCOACHING [BONUS # 1]
OM JE PLAN TE PERSONALISEREN EN BIJ TE SPIJKEREN- t.w.v. € 70, –

✅ ZELFVERZEKERHEIDSMEDITATIE [BONUS S # 2]
OM JE RESULTATEN TE VERSTERKEN – t.w.v.€ 50, –

✅ 30 MIN PRIVÉLES [BONUS # 3]
ZODAT JE NIET STOPT TOT JE RESULTAAT ZIET t.w.v. € 125, –

✅ COMMUNITY groep [BONUS # 4]
OM ELKAAR TE SUPPORTEN EN JE RESULTATEN TE DELEN

✅ LEVENSLANGE TOEGANG TOT DE BELLYSSIMA APP – leer de basics [BONUS # 5]
ZODAT JE OVERAL EN ALTIJD KUNT DANSEN t.w.v.€199, –

✅ KORTING MASTER LIDMAATSCHAP [BONUS # 6]
TOEGANG TOT NIEUWE CONTENT, WEKELIJKSE COACHING CALLS NA DE CHALLENGE EN DE GODDESS ENERGY FB GROEP OM ELKAAR TE BLIJVEN MOTIVEREN EN JE RESULTATEN OP LANGER TERMIJN TE GARANDEREN. t.w.v.€354,-

Het mooiste is dat je dit allemaal voor een enorme korting krijgt als je nu instapt!

Wanneer de officiële, publieke lancering plaatsvindt ga ik €997,- in rekening brengen voor dit programma. 

Maar ik ga nu een enorme korting geven. Ik ben namelijk op zoek naar 10 pilot members, met wie ik de komende zeven weken nauw kan samenwerken om prachtige resultaten te behalen. Je zult daarmee toekomstig bewijs zijn van de Bellyssima-beweging!

En dit alles voor slecht 25% van de gebruikelijke prijs! Dus je ontvangt 75% korting waarbij je al meedoet voor € 249, – 

Betul: “Ik ben bewuster geworden van mijn eigen vrouwelijkheid, dit heeft mij zowel persoonlijk en op zakelijk vlak zelfverzekerder gemaakt en hierdoor ga ik positiever en energieker door het leven.” 

Nadia: “Na elke les voelde ik me weer een stukje beter, sterker en zelfverzekerder en wat erg belangrijk was, omdat ik een burn-out had, ik weer zin kreeg om dingen te doen”. 

Barbara: “Nadat ik een diagnose kreeg van uitgezaaide borstkanker, heeft dansen en de manier waarop ik mijn vrouwelijkheid naar voren bracht veel positiviteit gebracht en dat doet het nog steeds. Ook heb ik veel angsten overwonnen, waaronder om met mijn ontblote dikke buik te dansen.”

Eva: “Ik heb geleerd om mijn vrouwelijkheid nog meer te omarmen, om trots te zijn op mijn lichaam en om te genieten als ik aan het dansen ben. Ook ruimte in te nemen voor mezelf en om daar tijd voor te maken en er helemaal te mogen zijn.” 

Ben je geïnteresseerd in meer zelfvertrouwen en levensplezier?

Stuur dan een e-mail naar app@dansschoolbellyssima.nl met het bericht: BELLYSSIMA ME en ik zal je persoonlijk de details sturen.

Of vul onderstaand contactformulier in!

En mocht je twijfelen.. als je reageert, zit je nog nergens aan vast! We zullen eerst een kennismaking hebben om te kijken of we wel een match zijn. Iedere vrouw is uniek en heeft andere behoeftes. Het is voor ons beiden leuker als we er echt een goed gevoel bij hebben en er aan overhouden.

Dus twijfel niet langer en typ BELLYSSIMA ME in de comments om je plek veilig te stellen.

Met sprankelende oogjes wens ik jou een heerlijke dag, 

Groetjes Adrijana

PS: Je denkt misschien … is this real? Trust me, er is geen addertje onder het gras. Ik ben gewoon op zoek naar nog meer vrouwen om mijn vernieuwde (en hopelijk verbeterde) programma uit te testen en meer geweldige recensies te krijgen voordat ik het aan het grote publiek publiceer voor de prijs die het verdient.

PPS: Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar als oprichtende leden voor €249,- dus als het maar ergens interessant voor je is, wacht niet!

No Fields Found.