Hai (fusion/tribal) buikdanseres,

Allereerst voor alle dames die er waren, dank jullie wel voor jullie fijne energie en het bijwonen van de training! Ik kijk er ontzettend naar uit om jullie te ontmoeten tijdens de flashmob op 25 oktober. Voor diegene die de training niet konden bijwonen, lees deze mail goed door en oefen alsnog mee met de oefenvideo’s. 

UPDATES EN COMMUNICATIE

Om blij te blijven met alle laatste updates en het delen van ideeen nodig ik je uit om deel te nemen aan onze facebookgroep, dit is voor alle buikdanseressen in nederland: https://www.facebook.com/groups/209813729995558/. In deze groep komen er diverse topics voor, maar je kunt eenvoudig rechts de posts categoriseren door eenvoudig op ‘flashmob 2020’ te klikken. Post je iets hierover, geef dan je bericht een tag/onderwerp. Heb je geen facebook, stuur mij dan een e-mail dan kan ik even kijken hoe ik je anders op de hoogte kan houden. 

AANMELDEN FLASHMOB 25 OKTOBER 

Om je aan te melden voor de flashmob ga naar https://dansschoolbellyssima.nl/aanmelden-flashmob/ 

OPMERKING OEFENVIDEO’S 

Helaas viel het mij bij het monteren op dat de timing van het beeld en geluid niet heel synchroon loopt. Dit komt volgens mijn partner (hij is geluidsman) omdat de muziek direct naar de opname ging maar omdat ik iets verder van de box stond het geluid later bij mij aan komt. Ik probeerde dit enigszins te corrigeren maar dit was niet te doen, het ene moment gaat het nl wel synchroon, het andere moment niet. Dit is helaas het nadeel van online les :s. Wees hier dus bewust van en blijf vooral zelf het ritme tellen. Zodra je de pasjes kent, zal dit waarschijnlijk gewoon vanzelf gaan. 

OEFEN VOLGORDE

Het is de bedoeling dat je begint met oefenen vanaf het laatste nummer in de remix, naar voren toe. Dit omdat je op een bepaald moment tijdens de performance in komt . Als je bijv. bij het derde nummer inkomt, en je kent het vierde of vijfde dansje niet, is dit natuurlijk gek ;). 

In de remix is dit de volgorde van de dans:

  • Laila main laila
  • Boshret kheir
  • Ojos asi
  • Who run the world
  • Simarik

Je oefent de dansen dus in de volgende volgorde:

  1. Simarik
  2. Who run the world
  3. Ojos asi
  4. Boshret kheir
  5. Laila main Laila. 

*in de youtube lijst vind je nog een video ‘0’, hier wordt de combinatie voor dans 2 en 3 langzaam uitgelegd. 

Elke keer als je een dans kent, ga je door naar de volgende. Zelfs als je alleen de laatste twee dansen kent (who run the world en simarik) dan is dat al leuk genoeg om deel te nemen aan de flashmob. Maar nog gaver natuurlijk als je meer nummers kunt meedansen. Ojos asi, who run the world en simarik is beginners niveau. Boshret Kheir en Laila main laila is (voornamelijk door het tempo) semi-advanced. 

Tijdens onze volgende online training en de generale repetitie zal ik goed kijken in hoeverre je de dansen daadwerkelijk beheerst, maak je iets te veel fouten bij de eerste twee dansen bijv. moet ik je helaas vragen om pas vanaf de derde mee te doen. Dus het is beter om 2/3 dansen goed te kennen in plaats van 4/5 dansen half. 

MUZIEKMIX FLASHMOB 2020:

https://soundcloud.com/adrijana-beumer/shimmy-shake-festival-flashmob-2020  (vooraf hoor je eerst andere nummers, hier zullen de Bellyssima leden starten, daarna volgen jullie). 

YOUTUBE AFSPEELLIJST OEFENVIDEO’S:

 https://www.youtube.com/playlist?list=PLJSJTN52G4wF93mZeo6LzjXf6ElxPL1Cc

In deze afspeellijst tref je de hele training van gister (1,5 uur) maar ook de video’s in delen per dans en de hele dans (vanaf de achterkant) op muziek. Tijdens mijn lessen heb ik deze ook gefilmd dus deze zal ik evt. gaandeweg ook aan de lijst toevoegen. Ook vind je de liedjes van de mix in deze lijst. 

TOT SLOT:

We zullen nog een keer, ongeveer een maand voor het optreden een online meeting organiseren waarbij we alle dansjes nog een keer doornemen, jullie vragen beantwoorden en zullen sparren over kleding en styling. Dus schrijf de datum op in je agende: 20 september van 19:30 tot uiterlijk 21:00. Wil je hier bijzijn? Meld je dan aan op www.dansschoolbellyssima.nl/aanmelden-flashmob.

Tijdens deze training zullen we niet de dansen weer helemaal doornemen, zorg dus dat je de dansen al geoefend hebt.

Als er iets is kun je mij ten alle tijden contacteren per mail of telefoon. 

Ik kijk uit naar een spetterend optreden! Let’s represent and unite! 

Warme groet,

Adrijana & Team Bellyssima 

0642844655