Klik hier om het bericht te lezen.

Ik nodig je uit om met zelfvertrouwen de zomer in te gaan.

Het is lente. Tijd van de jurkjes, rokjes, topjes en badkleding… maar, kun je daar wel van genieten als je je onzeker voelt?

Ben jij een vrouw die meer zelfvertrouwen wil ervaren?

Misschien vraag je jezelf of het mogelijk is om je zelfbeeld te verbeteren als externe factoren, zoals werk of prestatiedruk, je onzeker laten voelen? Misschien ben je zelfs wel een beetje bang voor het woord ‘zelfvertrouwen’. Is het mogelijk om trots op jezelf te zijn en zelfvertrouwen te hebben, je misschien zelfs wel als een betoverende godin te voelen, zonder te worden veroordeeld als arrogant of te zelfverzekerd?

En hoe doe je dat precies, werken aan je zelfbeeld? Het verbaast me niet als je misschien al danslessen, fitness, motiverende podcasts of misschien zelfs therapie heeft geprobeerd, maar dit weer hebt opgegeven…

Bovendien: waar vind je de ⏰ TIJD ⏰ om aan je zelfvertrouwen of zelfbeeld te werken drukke moeder bent of een fulltime baan hebt?

Hoe rechtvaardig je dat je geld uitgeeft aan sport- of dansschoollidmaatschappen als je er nauwelijks gebruik van maakt?

😨 En waarom kan het zo zenuwslopend zijn om je sensualiteit, vrouwelijkheid of zelfvertrouwen te tonen?

Is de constante strijd om je zelfbeeld te verbeteren echt de moeite waard?

Kun je echt meer zelfvertrouwen hebben zonder te worden veroordeeld of als arrogant gezien te worden?

🤔 Misschien vraag je jezelf wel eens af: waar vind ik de tijd en motivatie om naar de sportschool gaan? En laten we eerlijk zijn: die coronamaatregelen motiveren al helemaal niet, toch? Heeft het wel zin om meer van mezelf te houden? Mag ik echt mijn me-time claimen? Heeft het wel nut?  Moet ik niet eerst afvallen (of aankomen)? Kan ik mijn droomlichaam eigenlijk ooit wel bereiken?  Moet ik niet eerst andere dingen proberen? Zoals plastische chirurgie? Of de diepte ingaan middels therapie, trauma’s verwerken? Een relatie zoeken of stopzetten? Enzovoort, enzovoort..

HOU HIER NU MEE OP. STOP GEWOON.​

Als een (of alle) van de bovenstaande vragen door je hoofd gaan, dag in dag uit… dan kan ik jou misschien helpen.

Hai, Adrijana hier … 👋

En hoewel ik niet beweer alles te weten, heb ik al honderden vrouwen geholpen hun lichaam en leven te transformeren door een duurzaam, stapsgewijs actieplan op te stellen. Zij zijn nu zelfverzekerd genoeg om zichzelf een betoverende godin te noemen 💪

En toch…

Nog niet zo lang geleden stond ik in jouw schoenen.

Die dagen waren zwaar!

Het voelde soms alsof ik een stap vooruit deed om er vervolgens weer drie terug te nemen. Ik was aan het verdrinken in een moe en onderdrukt gevoel van de mannenwereld en -energie. Ik was mijn sensualiteit aan het verbergen, ofwel, mijn vrouwelijke energie. Ik had geen vertrouwen in mijn lichaam. Ik dacht hierbij ook dat ik niet het aangeboren talent of de juiste roots/afkomst had om te kunnen genieten van dansen. Als jij je ook soms zo kan voelen of afvraagt wat de reden is dat jij niet lekker in je vel zit..

Laat me je dan een routeplanner geven, zodat je stopt met doodlopende wegen te bewandelen of verdwaald te raken in de keuzemogelijkheden, en in plaats daarvan een snelweg pakt die leid naar een versie van jezelf die zich trots, vrouwelijk, sterk en vitaal voelt. Dat is echt mogelijk! Naast dat de routeplanner je leidt naar de beste versie van jezelf, zal het je ook handvatten geven om je weer op te laden als dat nodig is.

Let me show you that you can let your goddess energy shine through again.  💪

Ontvang de tools waarbij jij jouw godinnenenergie weer kunt laten stralen! Waarbij jij met elke ademhaling een trots gevoel door heel je lichaam voelt stromen. Waarbij stress en druk van je schouders afglijden en je weet dat alles wat op jouw pad komt, je met vlinders in jouw buik kunt overwinnen!

👇👇 Dit is wat ik voorstel.​

Ik heb heel veel vrouwen gehad die mij om hulp vroegen.

Dus ik had het spontane idee om een ​​stappenplan op te stellen om je moeheid, onzekerheid en onderdrukte gevoel te begeleiden naar een trotse sprankelende vrouw in 7 weken. Geen therapie, geen gedoe, gewoon een simpel plan om je van moe, onzeker, je niet sensueel of vrouwelijk voelen te transformeren naar een trots, mooi, energiek, zelfverzekerd, vrouwelijk, sensueel en vitaal persoon.

✅ Als je interesse hebt om een ​​van de 10 beschikbare plekken te claimen, reageer dan hieronder met: Bellyssima me!

👉 Meer details volgen morgen, op Instagram om 18:00 uur.

Sensuele groetjes, Adrijana